Ga naar de inhoud

Seizoensafsluiting bij het Heerletoernooi

Op 23 juni j.l. sloot G.S.C. het seizoen traditioneel af bij het jaarlijkse Heerle-toernooi. Al in de vroege morgen reisden een viertal teams van onze vereniging af om zich in Brabant van hun beste kant te laten zien. Het werd een stralende dag in meerdere opzichten. Immers de temperaturen stegen in de namiddag naar rond de 25 graden. Smeren was vooral het credo. Maar niet alleen het zonnetje maakte het tot een geweldig mooie dag. Het was vooral het enthousiasme waarmee de handbalvelden betreden werden, wat er voor zorgde dat een ieder veel plezier aan deze dag mocht beleven.

Ook de sportieve prestaties droegen bij aan de alom vrolijke gezichten. De E-jeugd was verdeeld in twee teams en beiden groepen lieten bij tijd en wijle verrassend leuk spel zien. E1 won twee van zijn zes wedstrijden en eindigde daarmee op de vijfde plaats. E2 won drie van de vijf wedstrijden en speelde er één gelijk. Zij eindigden op de derde plaats in hun poule. Voor het eerst was er ook een F-team vertegenwoordigd. Deze jonge spelers, van wie de meesten nog maar sinds kort kennis hebben gemaakt met de handbalsport, moesten wel erg wennen het spel en konden helaas net geen wedstrijdje winnen. Maar aan hun plezier, inzet en beleving liet dit niets te wensen over. Tot slot het team van de mama’s-&-papa’s. Ook dit allegaartje van enthousiaste handballers en niet-handballers (m/v) deed het meer dan naar behoren. In totaal wonnen zij twee van hun vijf wedstrijden en werden uiteindelijk zevende.

De dag werd, zoals wel vaker, afgesloten met een bezoek aan de lokale pannenkoekenbakker. Die had het opeens wel heel erg druk, maar zorgde voor een ieder voor een overheerlijke pannenkoek.